Hoe werkt het?

Via Privatejethuren.nl kunt u een private jet boeken. Een private jet biedt u luxe en tijdwinst. Maar ook voor u private jet wilt u uiteraard niet teveel betalen. Wij zorgen er daarom voor dat u de beste deal krijgt.

In 3 makkelijke stappen kunt u via Privatejethuren.nl een offerte opvragen:

Stap 1: Kies een bestemming & vul uw vluchtgegevens in

In de eerste stap maakt u de keuze vanaf welk vliegveld u wilt vliegen en wat de bestemming is. Dit kunnen alle vliegvelden in de wereld zijn. Daarnaast vult u in op welke datum en tijd uw wilt vliegen. Ook vult u het aantal passagiers in, op basis daarvan bepalen wij wat het meest geschikte vliegtuig voor uw vlucht is. Als laatste vult u uw persoonsgegevens in.

Stap 2: Wij vinden voor u de beste deal

Nadat de vluchtgegevens door ons zijn ontvangen zorgen wij ervoor dat er een private jet wordt gevonden die bij u past en die beschikbaar is op de door u gekozen tijd, daarnaast proberen we voor u de scherpste prijs te krijgen.

Stap 3: U ontvangt een offerte op maat

Er wordt voor u een persoonlijke offerte gemaakt die op uw wensen is afgestemd. Nadat u een offerte heeft opgevraagd kunt u zelf beslissen of u hierop in wilt gaan. De offerte is 100% vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.